Wednesday, March 13, 2013

Abney and Associates - Hur mäklarfirmor kan undvika cyber brott

http://www.mortgagesolutions.co.uk/mortgage-solutions/feature/2253854/how-broker-firms-can-avoid-cyber-crime


Abney and Associates - how broker firms can avoid cyber crime
Online är brott ständigt på ökningen, erbjuder John Dryden av DET konsultering itlab mäklare några hjälpsamma spetsar att hålla deras affärer säker.
Till relativt nyligen, den känsliga informationen som hållits på finansiella rådgivande firmors DET system stannas på de lokala servrarna på deras kontor. De datorer som används att nå dena data var också statisk och lokaliserat påplatsen. Detta gjort som håller data säkrar relativt enkel och lätt att hantera. Idag, med den hastiga accelerationen i Internet och rörlig teknologi, har de enheter som kan nå denna känslig information blitvit mycket mer olik och portabel. Faktiskt, kan arbetsstyrkor nu koppla till deras huvudsystem från i princip någonstans med en Internet anslutning. Nuförtiden, är den moderna mäklaren online hela tiden, och når känsliga data från överallt, däribland fria eller betalde Wi-Fi aktiveringspunkter. Denna fjärråtkomst representerar en fundamental, och positiv förändring på sättmäklarna arbetar, men det representerar ett ökat säkerhetshot. Fjärråtkomst kan resultera i portabla enheter hackas via ett osäkert nätverk eller, på en mycket mera fundamental nivå, förloras en enhet. Båda scenarierna kan resultera i cybercrime. Tyvärr, har många finansiella tjänstfirmor ännu otillräckliga system på platsen att hindra deras känsliga information som faller in i fel händer. Dessa slappa kontrollerna kan göra dem ett lätt mål för hackare. Preventiva mått än sen då kan finansiella tjänstfirmor göra att skydda deras känsliga data? I vår erfarenhet är det primära som DET riskerar för den typiska mäklarfirman inte teknologin per se (fastän det tydligen kan vara sårbar), men folket använda det. Dessutom viktig än är någonsin nuförtiden den personalen görs medveten av deras ansvar och utbildas om teknologianvändningen. Med det i sinne skulle varje rådgivande firma ha en DET säkerhetspolicy, som ständigt granskas och ändras. Reglerna behöver förståtts – från dag en – vid alla som beviljas åtkomst till system. Utbildning någon sex månader in då är en symbolisk gest inte längre acceptabel. Personen som är ansvarig för DET säkerhet också skulle rapportera regelbundet till rådet. Här är några fundamentala säkerhetsregler som varje firma av rådgivare skulle följa: • Delar aldrig lösenord, även med nära kollegor. • Ändrar lösenord ofta, kanske även en gång en månad. • När personalledighet, avaktivera
deras konton omedelbart. • Lägger säkerhet på alla portabla enheter. • Godkänner aldrig känslig information över offentliga system om inte den informationen krypteras. • Är mycket varsam av att använda offentlig Wi-Fi när koppla till känsliga system. • Förvissar sig att all din teknologi och enheter har det senaste malware skyddet. • Sysselsätter oberoende tredje partier regelbundet att testa dina säkerhetsmått. Genom att följa några fundamentala säkerheter mäter tillfälligheterna av ditt företag hackas eller utsätts i något sätt mycket reduceras.

No comments:

Post a Comment